Klimatex GULI

Jachetă pliabilă pentru copii (7641003240)

Descriere

Klimatex GULI

Jachetă pliabilă ultraușoară Klimatex GULI adecvată ca al treilea strat de urgență. Jacheta poate fi astfel ușor transportată în buzunarul de la spate al tricoului de ciclism sau în borseta de sub șa. Jacheta se poate utiliza și la alte sporturi unde se pune accentul pe greutate redusă și dimensiuni mici. Datorită structurii dense a materialului protejează împotriva vântului. Tratamentul rezistent la apă protejează împotriva micilor precipitații și a stropilor din bălți e.t.c.. Datorită acestui tratament jacheta nu se murdărește ușor. Cu această jachetă nu vă surprinde vremea nefavorabilă.
  • glugă pliabilă care se introduce în guler
  • spate ventilat completat cu fermoar velcro
  • căptușită cu material funcțional tip plasă
  • fermoar acoperit
  • protecție la bărbie
  • tivul de la talie și manșetele sunt elastice
  • elemente reflectorizante

Specificaţii

Numărul articolului 7641003240
Cod producător GULI-305
Material 100% poliamidă
Greutate 75 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

159,99 Lei(46%) 84,99 Lei

LottoSPEEDRIDE 600 V CL SL

129,99 Lei(26%) 94,99 Lei

KlimatexBERTI1

94,99 Lei(21%) 74,99 Lei

KlimatexELISEO

54,99 Lei

LewroOVIDIO

254,99 Lei(25%) 189,99 Lei

Under ArmourPS ASSERT 8 AC

Produse alternative

109,99 Lei(25%) de la 81,99 Lei

ArcoreNORI