Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 6
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex FREYA

Set lenjerie funcțională de damă Cod: 1268000007
Vândut
Descriere
Set lenjerie funcțională femei Klimatex FREYA , adecvat pentru sporturile de iarnă. Tricou cu mâneci lungi și pantaloni cu cusături plate, ...
Descriere

Klimatex FREYA

Set lenjerie funcțională femei Klimatex FREYA , adecvat pentru sporturile de iarnă. Tricou cu mâneci lungi și pantaloni cu cusături plate, care elimină posibilitatea de iritare a pieli în timpul purtării. Setul dispune de manșete la guler mâneci și partea de jos a pantalonilor. Tricoul are partea din spate prelungită. Materialul nu conține elastan, elasticitatea este obținută de structura cu nervuri. Material plăcut la atingere care nu irită pielea. Interiorul este ușor plușat pentru o mai bună izolare a temperaturii. Material respirabil cu uscare rapidă, care evacuează foarte bine transpirația. Imprimeu pe motiv de fulgi de nea. Setul este util pentru toate activitățile de iarnă. precum sporturi și turism montan.
  • cusături plate
  • partea din spate prelungită
  • material respirabil cu uscare rapidă care foarte bine evacuează transpirația

Specificaţii

Material
100% poliester
Cod produs
1268000007
Codul furnizorului
FREYA-900
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex