Klimatex FRAM16

Set lenjerie funcțională bărbați (FRAM16-900)

Produse alternative

89,99 Lei 144,99 Lei (37%)

SwixSTARX BODYW PANTS MENS

69,99 Lei 89,99 Lei (22%)

SensorBLACK ACTIVE DR M

69,99 Lei 89,99 Lei (22%)

ProgressMSNDR

Descriere

Klimatex FRAM16

Set de lenjerie funcțională pentru femei Klimatex FRAM16, adecvată pentru sporturile de iarnă. Tricou cu mâneci lungi și pantaloni, dotate cu cusături plate. Tricoul are partea din spate prelungită și mâneci cu manșete. Pantalonii dispun de talie elastică, manșete și fante în partea de jos. Materialul nu conține elastan, elasticitatea este obținută de structura cu nervuri. Material plăcut la atingere care nu irită pielea. Interiorul este ușor plușat pentru o mai bună izolare a temperaturii.
  • cusături plate
  • partea din spate a bluzei este prelungită
  • fante în partea de jos
  • material respirabil, cu uscare rapidă care evacuează excelent transpirația
  • adecvat ca prim strat pentru activități sport de iarnă

Specificaţii

Cod producător FRAM16-900
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.