Klimatex FLOKI

Lenjerie intimă termo funcțională băieți (1320000992)

Descriere

Klimatex FLOKI

Pantaloni termici funcțional pentru copii Klimatex FLOKO cu design modern și tehnologie seamless. Tehnologia fără cusături (seamless) minimalizează cusăturile și elimină riscul de iritare a pielii. Materialul de lux extra elastic cu conținut mare de polipropilenă garantează microclimat optim și confort termic. În plus este foarte flexibil în lungime și lățime, astfel copilul tău le va folosi un timp îndelungat. Fibrele de polipropilenă dispun de proprietăți de izolare foarte bune, sunt ușoare, evacuează transpirația eliberată de corp, își mențin culoarea un timp îndelungat și previn apariția bacteriilor. Garantează evacuarea maximă a transpirație și uscare rapidă. Este un material excelent pentru exercițiile cu intensitate crescută, ajută la menținerea temperaturii optime, elimină excesul de căldură atunci când schimbi intensitatea efortului (de ex. faza activă de schi și apoi faza pasivă când te afli pe telescaun). Previne răceala.

  • design seamless fără cusături
  • conținut ridicat de polipropilenă pentru funcționalitate maximă
  • evacuează rapid transpirația, menține pielea uscată și nu răcește
  • produs ultra ușor și economisitor de spațiu, care va fi ca un al doilea strat de piele
  • structura cu nervuri întărite în talie înlocuiește elasticul clasic - confortabilă de purtare, nu strânge
  • ideali pentru sporturile de iarnă și drumeții în vreme rece, perfecți în tabere de vară (îmbrăcăminte în sacul de dormit) dar și ca lenjerie de corp pentru antrenamentele de fotbal, realizate în vremea rece, primăvara sau toamna
  • combinație ideală cu tricoul ANTEL

Specificaţii

Cod producător FLOKI-900/501
Material 69% polipropilenă, 23% poliamidă, 8% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

KlimatexANTEL

35,99 Lei

KlimatexNOGY

104,99 Lei(47%) 54,99 Lei

KlimatexDASHI JNR

Produse alternative

119,99 Lei(33%) 79,99 Lei

KlimatexDIDI

119,99 Lei(33%) 79,99 Lei

KlimatexFLOKI

54,99 Lei

ArcoreFALEN

69,99 Lei

ArcoreKILIAN