Klimatex DRAGOS

Lenjerie termică bărbați (1317012174)

Descriere

Klimatex DRAGOS

Pantaloni funcționali termo de femei Klimatex DRAGOS, confecționați din material de lux. Tehnologia fără cusături (seamless) minimalizează cusăturile și elimină riscul de iritare a pielii. Zonele special structurate oferă o ventilare optimă a corpului, sunt țesute nu cusute. Materialul foarte elastic copiază perfect silueta feminină și se așează excelent pe corp. Conținutul ridicat de polipropilenă asigură o temperatură optimă a microclimatului și a pielii. Fibrele de polipropilenă dispun de proprietăți de izolare foarte bune, sunt ușoare, evacuează transpirația eliberată de corp, își mențin culoarea un timp îndelungat și previn apariția bacteriilor. Garantează evacuarea maximă a transpirație și uscare rapidă. Este un material excelent pentru exercițiile cu intensitate crescută, ajută la menținerea temperaturii optime, elimină excesul de căldură atunci când schimbi intensitatea efortului (de ex. faza activă de schi și apoi faza pasivă când te afli pe telescaun). Previne răceala.
  • produși în Europa
  • design seamless fără cusături
  • conținut ridicat de polipropilenă pentru funcționalitate maximă
  • evacuează rapid transpirația, menține pielea uscată și nu răcește
  • produs ultra ușor și economisitor de spațiu, care va fi ca un al doilea strat de piele
  • structura cu nervuri întărite în talie înlocuiește elasticul clasic - confortabilă de purtare, nu strânge
  • Utilizare: sporturi de iarnă și drumeții, lenjerie pentru vreme mai rece, antrenamente de fotbal realizate în vreme rece, lenjerie sub pantaloni scurți de ciclism etc.
  • combinație ideală cu tricoul ELEK

Specificaţii

Numărul articolului 1317012174
Cod producător DRAGOS-803/615
Material 70% polipropilenă, 21% poliamidă, 9% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

174,99 Lei(48%) 89,99 Lei

KlimatexRAGOS

294,99 Lei(42%) 169,99 Lei

Icebreaker175 EVERYDAY LEGLESS

314,99 Lei(17%) 259,99 Lei

Icebreaker175 EVERYDAY LAGGINGS

294,99 Lei(55%) 129,99 Lei

IcebreakerANATOMICA SS CREWE

269,99 Lei(31%) 184,99 Lei

Mico3/4 PANT OFFICIAL ITA LINE