Klimatex COMPRESS2

Jambiere compresive (PN-COM2-303/615)

Produse alternative

54,99 Lei(1%) 53,99 Lei

RuntoKNEE

54,99 Lei(67%) 17,99 Lei

KlimatexIWO

22,99 Lei

VoxxINLINE

Descriere

Klimatex COMPRESS2

Șosete compresive Klimatex COMPRESS 2, concepute din material funcțional care evacuează transpirația spre exterior, este ușor, confortabil în contact cu pielea și oferă o termoreglare bună. Construcția specială împarte forța de compresie în diferite părți. În zona gleznei, compresia este cea mai înaltă și mai sus scade treptat, este așa-numita compresie graduală. Datorită acestui lucru șosetele îmbunătățesc circulație sângelui în sus, direct spre inimă. Îmbunătățesc fluxul sanguin în mușchi, oxigenează țesutul, reduc leziunile musculare în timpul efortului prelungit si reduc rapid acidul lactic, reducând astfel oboseala. Model compresiv care ajută la recuperarea mai rapidă a mușchilor gambei, reduce umflarea picioarelor și durerile musculare. Produs original, testat de sportivi de vârf. Aceste jambiere/șosete sunt, de asemenea, excelente în timpul șederii sau statului lung în picioare, pentru că în aceste situații împiedică umflarea picioarelor. Prin urmare sunt perfecte pentru călătorii lungi (mașină, autobuz, avion). Potrivite pentru prevenirea convulsiilor (susțin circulația sângelui, minimalizează șocurile). Înainte de concurs/competiție se recomandă să le pui pe picior cu 3 ore înainte de începere. Pentru eliminarea oboselii după concurs, trebuie lăsate pe picioare încă aproximativ 3 ore sau până când durerea dispare. Intră în prima clasă de compresie (conform standardului RAL GZ 387 definit de presiunea de 18-21 mm Hg)

  • cresc performanțele și permit antrenamente intensive, de lungă durată
  • îmbunătățește fluxul sanguin în mușchi, oxigenează țesutul, reduce leziunile musculare în timpul efortului prelungit si reduce rapid acidul lactic, ceea ce reduce oboseala
  • facilitează recuperarea mai rapidă, reduc umflarea picioarelor și durerile musculare
  • material de compresie cu forță de compresie graduală - clasa I de compresie - suport
  • adecvate în special pentru activități sportive solicitante de durată lungă, de exemplu pentru triatlon, ciclism, alergare, maraton sau alte sporturi de rezistență

Specificaţii

Numărul articolului PN-COM2-303/615
Cod producător PN-COM2-303/615
Material 81% poliamidă, 11% elastan, 8% polipropilenă Siltex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.