Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
42x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex CHARLIE

Hanorac outdoor bărbați Cod: 1315008707
Vândut
Descriere
Bluză funcțională thermo Klimatex CHARLIE, adecvată pentru bărbați. Este o bluză pe gât confecționată din material respirabil, care se usucă ...
Descriere

Klimatex CHARLIE

Bluză funcțională thermo Klimatex CHARLIE, adecvată pentru bărbați. Este o bluză pe gât confecționată din material respirabil, care se usucă rapid, plușată pe interior pentru confort termic mai bun și plăcere la atingere. design cu fermoar scurt care menține căldura corpului în interior, dotat cu protecție la bărbie care previne disconfortul. Elemente reflectorizante în jurul fermoarelor și pe spate, pentru siguranță sporită în condiții cu vreme nefavorabilă. Croială lejeră cu partea din spate prelungită. Mânecile mai lungi pentru confort termic sporit și dispun de orificii pentru degete care previn ridicarea mânecilor în timpul activităților sport. Utilizare: 2 straturi pentru diferite activități sport și alte activități din timpul liber - de exemplu pentru drumeții, alergare, ski fond. Este un hanorac sport adecvat pentru purtarea până la primăvară, în funcție de activități și câte straturi de haine aveți pe d-voastră.
  • fermoar scurt cu șnur
  • elemente reflectorizante
  • orificii pentru degete
  • cusături plate
  • croială confortabilă
  • hanorac adecvat pentru drumeții, alergare, schi fond

Specificaţii

Material
100% poliester
Cod produs
1315008707
Codul furnizorului
CHARLIE-900
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 42
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex
S-ar putea să îți placă