Klimatex CHARLIE

Hanorac outdoor bărbați (1315008707)

Descriere

Klimatex CHARLIE

Bluză funcțională thermo Klimatex CHARLIE, adecvată pentru bărbați. Este o bluză pe gât confecționată din material respirabil, care se usucă rapid, plușată pe interior pentru confort termic mai bun și plăcere la atingere. design cu fermoar scurt care menține căldura corpului în interior, dotat cu protecție la bărbie care previne disconfortul. Elemente reflectorizante în jurul fermoarelor și pe spate, pentru siguranță sporită în condiții cu vreme nefavorabilă. Croială lejeră cu partea din spate prelungită. Mânecile mai lungi pentru confort termic sporit și dispun de orificii pentru degete care previn ridicarea mânecilor în timpul activităților sport. Utilizare: 2 straturi pentru diferite activități sport și alte activități din timpul liber - de exemplu pentru drumeții, alergare, ski fond. Este un hanorac sport adecvat pentru purtarea până la primăvară, în funcție de activități și câte straturi de haine aveți pe d-voastră.
  • fermoar scurt cu șnur
  • elemente reflectorizante
  • orificii pentru degete
  • cusături plate
  • croială confortabilă
  • hanorac adecvat pentru drumeții, alergare, schi fond

Specificaţii

Cod producător CHARLIE-900
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

229,99 Lei(47%) 119,99 Lei

LottoSPEEDRIDE 500 V

69,99 Lei(28%) de la 49,99 Lei

KlimatexCOMPRESS2

109,99 Lei(31%) 74,99 Lei

KlimatexFEDDE

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

KlimatexOTAVIO

54,99 Lei(34%) 35,99 Lei

KlimatexERNA

Produse alternative

309,99 Lei(24%) 234,99 Lei

Under ArmourSPORTSTYLE TRICOT TRACK JKT

219,99 Lei(25%) 164,99 Lei

KlimatexAVIV

309,99 Lei(24%) 234,99 Lei

AxisRUN HANORAC BĂRBAȚI

219,99 Lei(34%) 144,99 Lei

ProgressEMIL HZ