Klimatex CABER1

Tricou elegant outdoor bărbați (1313031874)

Descriere

Klimatex CABER1

Tricou outdoor de bărbați Klimatex CABER1, cu croială semi-îngustă. Dispune de buzunar cu orificiu pentru căști audio și fermoar. Închiderea se realizează cu ajutorul nasturilor. Acest produs original este din mare parte confecționat din material Cool Dry®. Materialul CoolDry® constă în fibre speciale din poliester cu 4 canale, care permite aerului să circule în interior, asigurând astfel o reglare termică naturală organismului uman. CoolDry combină confortul bumbacului cu proprietățile excelente de uscare rapidă ale poliesterului. Croiala cu concepție specială oferă acestui produs original greutate redusă și tot odată evacuează rapid și eficient transpirația de la corp. Decuparea modificată în formă de „cruce“ - a fost lărgită suprafața fibrelor fiind mărită și suprafața de evaporare. Astfel, atât materialul cât și pielea persistă uscate pentru confort sporit pe întreaga durată a activității sportive. Umerii și gulerul sunt realizați din material funcțional care este elastic și rezistent. Mai mult, dispune de tratament Quick dry pentru o evacuare mai rapidă a transpirației spre exterior.

  • combinație de materiale pentru funcționalitate maximă
  • material CoolDry și tratament Quick dry care asigură evacuarea rapidă a transpirației
  • croială lejeră, protecție peste fermoar cu 3 nasturi
  • buzunar lipit cu ieșire pentru căști audio
  • adecvat pentru turism, activități outdoor și sport

Specificaţii

Cod producător CABER1-805
Material 100% polyester Cool Dry®; umeri, buzunar, guler: 88% poliester, 12% elastan - Quick Dry
Tehnologie QUICK DRY, COOLDRY®

Tehnologii utilizate

QUICK DRY

QuickDry – este concepută din poliester sau din fibre de nailon. Țesătura se usucă foarte rapid. Materialul dotat cu această tehnologie este destinat activităților solicitante, dar este adecvat și ...

COOLDRY®

CoolDry® sunt fibre speciale de poliester cu patru lobi, care permit aerului să circule în interior, asigurând astfel o termoreglare naturală a organismului uman. CoolDry® combină confortul ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

79,99 Lei 159,99 Lei (50%)

Alpine ProELDAD

144,99 Lei 229,99 Lei (36%)

KlimatexCLIFF

484,99 Lei 534,99 Lei (9%)

HeadJAGGER 80

Produse alternative

229,99 Lei 284,99 Lei (19%)

IcebreakerSPECTOR SS CREWE

179,99 Lei 224,99 Lei (20%)

SensorMERINO ACTIVE PT LOGO

214,99 Lei 269,99 Lei (20%)

IcebreakerZEAL SS CREWE

179,99 Lei 229,99 Lei (21%)

SensorMERINO AIR PT

149,99 Lei 199,99 Lei (25%)

adidasRS PR SS TEE M