Klimatex CABER

Tricou polo bărbați (CABER1)

Produse alternative

334,99 Lei(28%) 239,99 Lei

Icebreaker175 EVERYDAY LS CREWE

294,99 Lei(30%) 204,99 Lei

IcebreakerSPECTOR SS CREWE

294,99 Lei(37%) 184,99 Lei

MalojaSASSAGLM

179,99 Lei(58%) 74,99 Lei

HeadRIP

Descriere

Klimatex CABER

Tricou de bărbați Klimatex CABER cu croială mai lejeră. Acest tricou polo dispune de buzunar lipit la piept, cu fermoar și ieșire pentru căști audio. Închidere cu trei nasturi la piept. Materialul principal al tricoului este Cool Dry®. CoolDry® sunt fibre speciale din poliester care facilitează ventilația spre piele și oferă astfel o reglementare termică natural a corpului uman. Cool Dry îmbină confortul bumbacului cu proprietățile de uscare rapidă ale poliesterului. Datorită secțiunii transversale, speciale, se reduce greutatea produsului cu 25% (comparativ cu secțiunea transversală circulară a fibrelor) și se accelerează evacuarea transpirației de la piele. Prin modificarea secțiunii transversale din fibre într-o "cruce" a crescut suprafața fibrelor și, prin urmare, a crescut și suprafața de evaporare. Material și pielea sunt uscate, ceea ce crește sentimentul de confort în timpul activității sportive. Umerii și gulerul tricoului sunt din țesătură funcțională cu tratament Quick Dry, material special care asigură evacuarea rapidă a transpirației și disiparea acesteia.

Specificaţii

Numărul articolului CABER1
Cod producător CABER1
Material 100% polyester Cool Dry®

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.