Klimatex BRIAN

Tricou funcțional de bărbați (BRIAN-665)

Produse alternative

229,99 Lei(30%) 159,99 Lei

SensorMERINO ACTIVE BLK

149,99 Lei(16%) 124,99 Lei

Under ArmourUA HG ARMOUR SS

214,99 Lei(37%) 134,99 Lei

SensorMERINO WOOL ACTIVE M

Descriere

Klimatex BRIAN

Tricou de bărbați Klimatex BRIAN, confecționat din microfibre de poliester cu material Lycra. Transpirația se evaporă prin material mai rapid datorită microfibrelor fără să se absoarbă semnificativ în material. Efectul este asemănător cu cel al materialelor coolmax. Model original cu structură fină cu nervuri, este foarte elastic și foarte confortabil în contact cu pielea. Materialul folosit la fabricație este mai subțire, conceput pentru vreme foarte caldă, ușor de întreținut și mai mult de atât, se usucă rapid. Acest produs excelent este ideal pentru purtare ca strat prim funcțional (lenjerie) din primăvară până în toamnă sau ca tricou separat.
  • material confortabil, fabricat din microfibre
  • elastic, plăcut la atingere, cu uscare rapidă
  • transpirația este evacuată rapid de la piele datorită microfibrelor
  • mâneci raglan, spate ușor prelungit
  • croială strâmtă pe corp
  • gamă largă de utilizare: alergare, turism, in-line, fitness

Specificaţii

Cod producător BRIAN-665
Material 90% poliester, 10% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

259,99 Lei(30%) 179,99 Lei

SensorMERINO ACTIVE BLK

99,99 Lei(40%) 59,99 Lei

LottoCORE SHORT