Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
2x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex BREDE

Pantaloni termo de băieți Cod: 1320000954
Vândut
Descriere
Pantaloni termo pentru băieți Klimatex BREDE într-un design modern și aspect seamless. Tehnologia fără cusături (seamless) reduce numărul de ...
Descriere

Klimatex BREDE

Pantaloni termo pentru băieți Klimatex BREDE într-un design modern și aspect seamless. Tehnologia fără cusături (seamless) reduce numărul de cusături, eliminând astfel iritația pielii. Imprimeul este cusut. talie elastică - confortabilă la purtare. Material de calitate, foarte elastic, cu conținut ridicat de polipropilenă, care asigură un microclimat optim și căldură. Fibrele din polipropilenă sunt ușoare, au proprietăți excelente de izolație termică, evacuează transpirația, lasă pielea uscată, îți mențin culoarea și previn reproducerea bacteriilor. Asigură evacuare maximă de umiditate și se usucă rapid. Materialul este ideal pentru activități fizice cu intensitate sporită, asigură un climat optim, elimină excesul de căldură între activitățile cu intensitate sporită și cele mai ușoare (de exemplu. faza activă de schi și apoi o fază pasivă de urcare cu telescaunul). Previn răceala. Ideali ca lenjerie de corp pentru activitățile de iarnă pe vremea rece. Perfecți ca îmbrăcăminte în sac de dormit la tabără. Un articol foarte ușor și împachetabil. Ideal de combinat cu tricoul BRIAN.
  • manoperă seamless fără cusături
  • conținut ridicat de polipropilenă pentru funcționalitate maximă
  • evacuează rapid transpirația
  • articol foarte ușor care se potrivește perfect pe corp
  • ideali ca lenjerie de corp pentru activitățile de iarnă pe vremea rece

Specificaţii

Material
69% polipropilenă, 23% poliamidă, 8% elastan
Cod produs
1320000954
Codul furnizorului
BREDE-900
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 2
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex