Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
9x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex BOYKO

Geacă softshell de bărbați Cod: 1505004929
Vândut
Descriere
Geacă softshell de bărbați Klimatex BOYKO, confecționată din material cu greutate redusă. Materialul softshell dispune de un strat subțire ...
Descriere

Klimatex BOYKO

Geacă softshell de bărbați Klimatex BOYKO, confecționată din material cu greutate redusă. Materialul softshell dispune de un strat subțire de țesătură pe partea dorsală, care face această geaca ușoară și adecvată pentru diferite temperaturi outdoor (în funcție de stratificare, activitate și sentiment individual de la -10 la + 20 ° C). Materialul mai dispune și de membrană care evacuează bine transpirația, este foarte elastic, rezistent la vânt și ideal pentru sport. Acest model dispune de 3 buzunare exterioare lipite, prevăzute cu fermoar. Terminația de jos și mânecile sunt prevăzute cu elastic subțire, care previne risipirea căldurii atât de valoroase. În același scop servește și protecția din interiorul fermoarului. BOYKO este dotată cu elemente reflectorizante pentru o vizibilitate mai bună, din toate direcțiile.
  • material softshell ușor cu membrană
  • respirabilitate 3.000g/m2/24h
  • rezistentă la vânt, frig, și parțial la ploaie
  • elemente reflectorizante
  • 3 buzunare lipite cu fermoar - 2 laterale și 1 pe piept
  • extra elastică, nu limitează mișcarea
  • utilizare universală pentru sport și timp liber - în vremea mai rece adecvată pentru alergare, schi fond și sporturi mai active. Este adecvată pentru activitățile outdoor începând din primăvară până la toamnă.

Specificaţii

Material
100% poliester
Respirabilitate
3.000 g/m²/24h
Cod produs
1505004929
Codul furnizorului
BOYKO-582/524
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 9
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex
S-ar putea să îți placă