Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex BINA

Pulover de alergare damă Cod: 1387000641
Vândut
Descriere
Pulover ușor de alergare pentru femei Klimatex BINA cu aspect melirat. Materialul din care este conceput este subțire. Model original care ...
Descriere

Klimatex BINA

Pulover ușor de alergare pentru femei Klimatex BINA cu aspect melirat. Materialul din care este conceput este subțire. Model original care se poate purta ca strat prim sau secund, în funcție de condiții meteorologice și activitate. Este adecvat mai ales pentru alergare, in-line, fitness și alte sporturi active, realizate în condiții cu vreme mai rece. Fermoarul scurt facilitează îmbrăcarea și evacuează mai rapid transpirația de la corp. Este acoperit cu protecție în partea de sus. Materialul folosit la fabricație se usucă rapid, este respirabil și foarte plăcut la atingere. Spatele și zona subrațului sunt dotate cu material foarte respirabil pentru ventilație rapidă a transpirației. BINA conține cusături plate pentru mai mult confort la purtare. Mânecile sunt prevăzute cu orificii pentru degetul mare. Produs excelent, adecvat pentru utilizare din primăvară până în toamnă. Dispune de elemente reflectorizante pentru siguranță sporită în timpul alergării. Croiala este îngustă, pe corp și materialul este foarte elastic și se așează perfect pe corp.
  • design cu fermoar scurt
  • fermoar cu protecție în partea de sus, care previne iritarea bărbiei
  • elemente reflectorizante
  • elastic în partea de jos a mânecilor, pe marginea de jos și guler
  • orificii pentru degetele mari
  • cusături plate
  • proiectat pentru condiții mai calde

Specificaţii

Material
92% poliester, 8% elastan
Cod produs
1387000641
Codul furnizorului
BINA-801
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex