Klimatex BERTE

Tricou funcțional de damă (BERTE-305)

Produse alternative

194,99 Lei(30%) 134,99 Lei

adidasRS LS TEE W

194,99 Lei(30%) 134,99 Lei

adidasRS SOFT SS TEE W

124,99 Lei(56%) 54,99 Lei

LottoINDY V TEE STC W

169,99 Lei(32%) 114,99 Lei

adidasRS SS TEE W

119,99 Lei(45%) 64,99 Lei

LottoX RIDE III TEE LS W

Descriere

Klimatex BERTE

Tricou funcțional de femei Klimatex BERTE, produs în Republica Cehă. Materialul din care este confecționat este rezistent (mai greu) și flexibil, Datorită acestor proprietăți își păstrează forma. Mai mult de atât este foarte confortabil în contact cu pielea, evacuează transpirația spre exterior, se usucă rapid și permite o întreținere ușoară. Croiala acestui model original este îngustă, decolteul este mai înalt. BERTE dispune de mâneci raglan și de spate ușor prelungit. Imprimeul de pe spate este reflectorizant. Model original, adecvat pentru o gamă largă de activități sportive - începând cu turismul până la diferite activități de timp liber.
  • produs fabricat în Republica Cehă
  • material foarte confortabil în contact cu pielea, care evacuează transpirația spre exterior, se usucă rapid și permite o întreținere ușoară
  • material mai rezistent și elastic care își menține excelent forma
  • croiala copiază foarte bine silueta feminină
  • logo reflectorizant pe spate

Specificaţii

Cod producător BERTE-305
Material 92% poliester, 8% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

139,99 Lei(21%) de la 109,99 Lei

NikeDRY SHORT CREW 2

99,99 Lei(10%) 89,99 Lei

ArcoreNERRY W

29,99 Lei

KlimatexLEVI

44,99 Lei

RuntoBLADE