Klimatex AVIV

Hanorac de bărbați (1386001079)

Descriere

Klimatex AVIV

Hanorac subțire sport de bărbați Klimatex AVIV, proiectat special pentru alergare și alte activități sportive solicitante în timpul cărora transpiri mult. Este confecționat din combinație de materiale care oferă un microclimat optim pielii în timpul joggingului. Materialul este funcțional, se usucă rapid și răcorește. În interiorul mânecilor și în zona subrațului, la spate și în interiorul gulerului este aplicat material foarte respirabil tip plasă pentru o evacuare foarte rapidă a transpirației și ventilație eficientă a excesului de căldură. Confortul la purtare este asigurat datorită acestor proprietăți/dotări excelente. Model original care dispune de cusături plate. Are două buzunare prevăzute cu fermoar. Elementele reflectorizante asigură o mai mare vizibilitate și protecție în condiții nocturne.

  • material cu uscare rapidă, care evacuează rapid transpirația, se întreține ușor și răcorește
  • părțile laterale, partea de sus a spatelui și partea interioară a mânecilor sunt realizate din material respirabil tip plasă care oferă un microclimat optim pielii și o evacuare rapidă a transpirației în timpul unui efort fizic crescut
  • închidere cu fermoar, dotat cu protecție pe toată lungimea
  • cusături plate
  • tiv elastic
  • elemente reflectorizante 360°
  • croială îngustă

Specificaţii

Cod producător AVIV-803/900
Material 92% poliester, 8% elastan
buzunare exterioare 2x lateral cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

109,99 Lei

KlimatexFEDDE

169,99 Lei(35%) 109,99 Lei

OdloSHORT ELEMENT LIGHT

54,99 Lei(34%) 35,99 Lei

KlimatexERNA

Produse alternative