Klimatex ANKO

Șort alergare bărbațiȘort alergare bărbați (1381025114)

Descriere

Klimatex ANKO

Pantaloni scurți de alergare Klimatex ANKO cu croială compresivă care se fixează perfect pe corp și lungime până deasupra genunchilor. Materialul este realizat din fibre, care la atingere și la purtare sunt foarte asemănătoare cu fibrele naturale. Este un material cu uscare rapidă, respirabil care foarte bine evacuează transpirația. Klimatex ANKO dispun de cusături plate pentru protecția pielii de iritare și rezistență în timp. În buzunarul de la spate puteți stoca - chei, acte, documente, telefonul mobil, bani, Mp3 player, sporttester etc. Talia elastică se poate ajusta cu ajutorul șnurului integrat (în interior).Pantaloni scurți de alergare Klimatex ANKO cu croială compresivă care se fixează perfect pe corp și lungime până deasupra genunchilor. Materialul este realizat din fibre, care la atingere și la purtare sunt foarte asemănătoare cu fibrele naturale. Este un material cu uscare rapidă, respirabil care foarte bine evacuează transpirația. Klimatex ANKO dispun de cusături plate pentru protecția pielii de iritare și rezistență în timp. În buzunarul de la spate puteți stoca - chei, acte, documente, telefonul mobil, bani, Mp3 player, sporttester etc. Talia elastică se poate ajusta cu ajutorul șnurului integrat (în interior).
 • material funcțional, respirabil, cu uscare rapidă
 • evacuare rapidă a transpirației
 • materialul utilizat, asemănător bumbacului, este foarte confortabil
 • talie elastică cu șnur de ajustare în interior
 • cusături plate
 • spate cu buzunar mic cu fermoar pentru stocarea lucrurilor de mici dimensiuni
 • elemente reflectorizantematerial funcțional, respirabil, cu uscare rapidă
 • evacuare rapidă a transpirației
 • materialul utilizat, asemănător bumbacului, este foarte confortabil
 • talie elastică cu șnur de ajustare în interior
 • cusături plate
 • spate cu buzunar mic cu fermoar pentru stocarea lucrurilor de mici dimensiuni
 • elemente reflectorizante

Specificaţii

Cod producător ANKO-900
Material 88% poliester, 12% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

209,99 Lei(33%) 139,99 Lei

Under ArmourUA RAID 8 SHORT

234,99 Lei(14%) 199,99 Lei

ColumbiaTITAN ULTRA II SHORT

209,99 Lei(33%) 139,99 Lei

Under ArmourUA LAUNCH AW 7 SHORT

234,99 Lei(23%) 179,99 Lei

Under ArmourUA CAGE SHORT

169,99 Lei(35%) 109,99 Lei

NikeM PWR RUN TGHT HALF