Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex ALISE

Tricou termo funcțional fete Cod: 1310002691
Vândut
Descriere
Tricou de fete Klimatex ALISE cu mâneci lungi în design modern și cu manoperă seamless. Tehnologia fără cusături (seamless) minimalizează ...
Descriere

Klimatex ALISE

Tricou de fete Klimatex ALISE cu mâneci lungi în design modern și cu manoperă seamless. Tehnologia fără cusături (seamless) minimalizează numărul de cusături și elimină posibilitatea se iritare a pielii. Motivul este brodat cu ajutorul utilajului special, nu este imprimat. Material elastic suplimentar de lux, cu un conținut ridicat de polipropilena pentru microclimat optim a temperature pielii. Fibra de polipropilenă este ușoară, are proprietăți excelente de izolare termică, evacuează transpirația și menține pielea uscata si fără miros neplăcut, își păstrează culoarea și previne reproducerea bacteriilor. Asigură evacuare maximă a transpirații și uscare rapidă. Materialul este ideal pentru activitățile fizice exigente, ajută la menținerea optimă a temperaturii pielii, eliminând fluctuațiile de temperatură în timp de schimbare a fazei (de exemplu: faza activă de schi și apoi o fază mai pasivă). Previne răceala și supra încălzirea. O gamă largă de utilizare într-o varietate de activități sportive și de agrement. Ideal ca lenjerie de corp pentru sporturi de iarnă și drumeții în vreme rece. Ideal și pentru tabără cu cort, antrenament de fotbal, dar și ca o protecție pe timp de vară împotriva razelor UV. Produsul este foarte ușor și compact. Același model este oferit în design BRIAN pentru băieți. Tricou ALISE arată perfect cu completul de pantaloni VILDE.

  • față cu structură fără cusături
  • motiv brodat
  • conținut ridicat de polipropilenă pentru funcționalitate maximă
  • evacuează rapid transpirația, lasă pielea uscată
  • menține temperatura optimă a pielii - adecvat pentru utilizarea pe tot parcursul anului
  • produs ultra ușor pentru o gamă largă de aplicații - de la tabere de vară pentru copiii până la schi de iarnă
  • o gamă largă de utilizare într-o varietate de activități sportive și de agrement - adecvat pentru sporturi de iarnă și drumeții în vreme rece

Specificaţii

Material
70% bumbac, 23% poliamidă, 7% elastan
Cod produs
1310002691
Codul furnizorului
ALISE-900/305
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 1
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex