Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
7x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex AGNEZ

Set lenjerie funcțională dame Cod: 1268000003
Vândut
Descriere
Set lenjerie funcțională Klimatex pentru femei, adecvată pentru sporturile de iarnă. Tricoul este cu mâneci lungi cu manșete și pantaloni cu ...
Descriere

Klimatex AGNEZ

Set lenjerie funcțională Klimatex pentru femei, adecvată pentru sporturile de iarnă. Tricoul este cu mâneci lungi cu manșete și pantaloni cu cusături plate contrastante, care elimină posibilitatea de iritare a pieli în timpul purtării. Pantalonii dispun de talie elastică și manșete elastice în partea de jos. Materialul este elastic cu conținut de elastan, care îmbunătățește capacitatea de mulare pe corp, este plăcut la atingere și nu irită pielea. Interiorul este ușor plușat pentru o mai bună izolare a temperaturii. Este respirabil, se usucă rapid și foarte bine evacuează transpirația.

Specificaţii

Material
95% poliester, 5% elastan
Cod produs
1268000003
Codul furnizorului
KOMD-AGNEZ1-330
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 7
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex