Klimatex ADONIRA

Bustieră de alergare damă (1800000072)

Descriere

Klimatex ADONIRA

Bustieră sport de alergare Klimatex ADONIRA cu croială excelentă și material rezistent pentru sprijin suficient, inclusiv în timpul activităților sportive exigente. Este produsă cu ajutorul tehnologiei fără cusături seamless care minimalizează numărul cusăturilor, eliminând astfel iritarea pielii. Designul dublu împreună cu materialul rezistent cresc fermitatea și stabilitatea sutienului pe corp. Zonele perforate oferă o termoreglare mai bună și evacuare rapidă a transpirației. Model original, prevăzut cu bureți detașabili. Tivul elastic și rezsitent din partea de jos, cu lățime de 4 cm asigură stabilitatea pe corp, nu strânge și oferă libertate bună de mișcare. Elementele reflectorizante de pe tiv sporesc siguranța utilizatoarei.

  • tehnologie seamless fără cusături
  • material dublu, foarte rezistent - sprijin maxim
  • strat exterior cu zone perforate pentru evacuare mai rapidă a transpirației
  • cupe detașabile
  • tiv elastic și rezistent
  • ideală pentru alergare, fitness și alte activități sportive

Specificaţii

Cod producător ADONIRA-900
Material 92% poliamidă, 8% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

54,99 Lei(43%) 30,99 Lei

KlimatexMAHARI

179,99 Lei(59%) 72,99 Lei

LottoBAG TRAINING W

179,99 Lei(44%) 99,99 Lei

KlimatexNACUMI

Produse alternative

129,99 Lei(53%) 59,99 Lei

LottoTOP W BRA

114,99 Lei(47%) de la 59,99 Lei

KlimatexMALIKA

129,99 Lei(30%) 89,99 Lei

PumaSOFT SPORTS CROP TOP

129,99 Lei(23%) 99,99 Lei

NikePRO BRA

114,99 Lei(26%) 84,99 Lei

adidasDESIGN 2 MOVE LOGO BRA