Klimatex ABBIE

Tricou funcțional fete (1310002699)

Descriere

Klimatex ABBIE

Tricou termic funcțional pentru fetițe Klimatex ABBIE, cu mâneci lungi și design modern și tehnologie seamless (fără cusături). Tehnologia fără cusături (seamless) minimalizează cusăturile și elimină riscul de iritarea a pielii. Modelul este țesută folosind o mașină specială, nu este imprimat. Material de lux extra elastic cu conținut mare de polipropilenă, care garantează un microclimat optim și confort termic. Fibrele de polipropilenă dispun de proprietăți de izolare foarte bune, sunt ușoare, evacuează transpirația eliberată de corp, își mențin culoarea un timp îndelungat și previne apariția bacteriilor. Garantează evacuarea maximă a transpirație și uscare rapidă. Este un material excelent pentru exercițiile cu intensitate crescută, ajută la menținerea temperaturii optime, elimină excesul de căldură atunci când schimbați intensitate efortului (de ex. faza activă de schi și apoi faza pasivă când sunteți pe telescaun). Materialul previne răcirea sau supraîncălzirea. Oferă o gamă largă de utilizare la diferite activități sport și de timp liber. ideal ca un prim strat pentru activitățile de iarnă sport sau la drumeții cu vreme mai rece. Foarte potrivit și pentru taberele de vară (lenjerie pentru sac de dormit, activități de seara în aer liber), dar și ca protecție împotriva razelor de soare UV. Produsul este foarte ușor și se împachetează ușor. Tricoul ABBIE se poate completa cu lenjeria intimă LUREN.
  • croială seamless fără cusături
  • design interesant
  • conținut ridicat de polipropilenă pentru funcționalitate maximă
  • evacuează rapid transpirația și lasă corpul să se usuce
  • menține temperatura optimă a corpului - adecvat pentru utilizarea pe tot parcursul anului
  • produs foarte ușor, adecvat pentru o gamă largă de utilizare - de la taberele ploioase de vară până la activitățile de ski din perioada iernii
  • ideal ca un prim strat pentru activitățile de iarnă sport sau la drumeții cu vreme rece

Specificaţii

Numărul articolului 1310002699
Cod producător ABBIE-900
Material 72% polipropilenă, 22% poliamidă, 6% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

119,99 Lei(33%) 79,99 Lei

KlimatexLUREN

144,99 Lei(51%) 69,99 Lei

SensorDOUBLE FACE G

54,99 Lei(50%) 26,99 Lei

Progress41DZSSTDD