Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 5
8x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Klimatex

Klimatex ABBIE

Tricou funcțional fete Cod: 1310002699
Vândut
Descriere
Tricou termic funcțional pentru fetițe Klimatex ABBIE, cu mâneci lungi și design modern și tehnologie seamless (fără cusături). Tehnologia ...
Descriere

Klimatex ABBIE

Tricou termic funcțional pentru fetițe Klimatex ABBIE, cu mâneci lungi și design modern și tehnologie seamless (fără cusături). Tehnologia fără cusături (seamless) minimalizează cusăturile și elimină riscul de iritarea a pielii. Modelul este țesută folosind o mașină specială, nu este imprimat. Material de lux extra elastic cu conținut mare de polipropilenă, care garantează un microclimat optim și confort termic. Fibrele de polipropilenă dispun de proprietăți de izolare foarte bune, sunt ușoare, evacuează transpirația eliberată de corp, își mențin culoarea un timp îndelungat și previne apariția bacteriilor. Garantează evacuarea maximă a transpirație și uscare rapidă. Este un material excelent pentru exercițiile cu intensitate crescută, ajută la menținerea temperaturii optime, elimină excesul de căldură atunci când schimbați intensitate efortului (de ex. faza activă de schi și apoi faza pasivă când sunteți pe telescaun). Materialul previne răcirea sau supraîncălzirea. Oferă o gamă largă de utilizare la diferite activități sport și de timp liber. ideal ca un prim strat pentru activitățile de iarnă sport sau la drumeții cu vreme mai rece. Foarte potrivit și pentru taberele de vară (lenjerie pentru sac de dormit, activități de seara în aer liber), dar și ca protecție împotriva razelor de soare UV. Produsul este foarte ușor și se împachetează ușor. Tricoul ABBIE se poate completa cu lenjeria intimă LUREN.
  • croială seamless fără cusături
  • design interesant
  • conținut ridicat de polipropilenă pentru funcționalitate maximă
  • evacuează rapid transpirația și lasă corpul să se usuce
  • menține temperatura optimă a corpului - adecvat pentru utilizarea pe tot parcursul anului
  • produs foarte ușor, adecvat pentru o gamă largă de utilizare - de la taberele ploioase de vară până la activitățile de ski din perioada iernii
  • ideal ca un prim strat pentru activitățile de iarnă sport sau la drumeții cu vreme rece

Specificaţii

Material
72% polipropilenă, 22% poliamidă, 6% elastan
Cod produs
1310002699
Codul furnizorului
ABBIE-900
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 8
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Klimatex