Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Kästle

Kästle TX87 + TOUR 12 PRO + SKINS

Set de schi Cod: 124755
Vândut
Descriere
Setul pentru ski alpin Kästle TX87 + legăturile TOUR 12 PRO + SKINS (benzi) sunt, datorită construcției din carbon și fibre de sticlă și a ...
Descriere

Kästle TX87 + TOUR 12 PRO + SKINS

Setul pentru ski alpin Kästle TX87 + legăturile TOUR 12 PRO + SKINS (benzi) sunt, datorită construcției din carbon și fibre de sticlă și a tehnologiei PROGRESSIVE RISE un model cu o performanță de neegalat la coborâri, per total având o greutate foarte mică. Iar un bonus cu totul special este tehnologia luminoasă HOLLOWTECH 3.0, care dă o mai mare siguranță în timpul coborârilor de pe timpul nopții. Schiorii experimentați, cum ar fi ghizii montani și ghizii de schi austrieci, aleg aceste schiuri atunci când doresc o urcare relaxată și schiuri ușor de utilizat, cu performanțe maxime la coborâre. Sunt ideale pentru condiții variabile - oricand în timpul zilei, pe perioada întregului sezon.

Legături: Model TOUR 12 PRO este în sortimentul cu legături cu totul excepțional. Este frezat din aluminiu de înaltă calitate, cântărește doar 330 de grame și este ideal pentru toți cunoscătorii pentru care greutatea este foarte importantă, dar care nu doresc să facă compromisuri în ceea ce privește performanța. Este, de asemenea, optim pentru schiurile noastre TX. Sistemul inovator Snow Pack Proof împiedică pătrunderea zăpezii și a gheții în mecanismul de blocare, iar sistemul Easy Entry face extrem de ușoară, intuitivă și sigură încălțarea oricărui clăpar cu talpă Tech.

Benzi: Benzile KÄSTLE TX87 se potrivesc perfect și oferă performanțe excelente atât la coborâre, cât și la urcare. Benzile sunt din 70% mohair și 30% material sintetic. Acestea au fost concepute pentru o utilizare frecventă și au o durată de viață foarte lungă. Datorită tehnologiei HYBRID de pe partea adezivă, benzile sunt ușor de îndepărtat și nu lasă reziduuri de adeziv pe talpă.

.

  • set de schiuri legături și benzi
  • Hollowtech 3.0 (tehnologie luminoasă)
  • Eliptical radius
  • Classic Sidewall sendwich

Specificaţii

Teren
pârtie amenajată/neamenajată (allmountain)
Abilități schior
intermediar, avansat
Construcţie
sidewall Semi CAP
Nucleu
woodcore (din lemn)
Sidecut
124 mm - 87 mm - 111 mm
Radius (lungime)
15,5 m (174 cm)
Cod produs
124755
Codul furnizorului
ST8720_C8720
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Kästle