Karpos ROCK BERMUDA

Șort bărbați (2500444-855)

Produse alternative

319,99 Lei(35%) 204,99 Lei

Helly HansenHH QD CARGO

284,99 Lei(43%) 159,99 Lei

LafumaESCAPER SHORT

Descriere

Karpos ROCK BERMUDA

Pantaloni scurți tehnici de bărbați Karpos ROCK BERMUDA, sunt ușori, respirabil și adecvați pentru toate activitățile outdoor. Sunt confecționați din două tipuri de material care oferă libertate maximă de mișcare în orice situație. Materialul K-Stretch este dotat cu tratament care respinge apa și murdăria de pe suprafața produsului. Croiala oferă libertate sporită de mișcare.
  • buzunare cu Vislon®
  • fermoar invizibil
  • detalii reflectorizante
  • fermoar YKK®talie elastică care se poate ajusta cu ajutorul șnurului integrat

Specificaţii

Cod producător 2500444-855
Material 94% poliamidă, 6% elastan
Greutate 198 g/m²
Buzunare exterioare 3 (2x frontale, 1x la spate)
Tehnologie K-Stretch, DWR

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

459,99 Lei(28%) 329,99 Lei

adidasTERREX AX2R

269,99 Lei(33%) de la 179,99 Lei

IcebreakerZEAL SS CREWE