Karpos ROCCHETTA FLEECE

Hanorac bărbați (2500493-168)

Produse alternative

Descriere

Karpos ROCCHETTA FLEECE

Hanorac cu fermoar lung pentru bărbați Karpos ROCCHETTA FLEECE, care oferă un raport excelent de protecție și practicitate și este adecvat pentru orice activitate de iarnă. Model universal, pe care îl poți folosi și la activități de timp liber sau în condiții montane dure.    

  • guler cu formă specială pentru confort sporit
  • fermoar pe toată lungimea
  • două buzunare frontale cu fermoar minimalist
  • tiv elastic în partea inferioară a îmbrăcămintei

Specificaţii

Numărul articolului 2500493-168
Cod producător 2500493-168
Material 100% poliester
Material panouri 96% poliester, 4% elastan
Căptușeala 100% poliester
Greutate 423 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

89,99 Lei(27%) 64,99 Lei

O'NeillBM DOLOMITE BEANIE

69,99 Lei

WillardJOB