Karpos CASATSCH BAGGY SHORT

Șort bărbați (7621010511)

Descriere

Karpos CASATSCH BAGGY SHORT

Pantaloni scurți de bărbați Karpos CASATSCH BAGGY SHORT, sunt rezistenți, confortabili și elastici, adecvați pentru trasee ciclistice exigente. Croiala a fost proiectată pentru a oferi libertate maximă de mișcare. Inserția interioară detașabilă din material tip plasă este proiectată pentru libertate maximă de mișcare și ventilație. Materialul K-Stretch este dotat cu tratamentul DWR care respinge apa și murdăria de pe suprafața materialului. Mai mult de atât este rezistent la uzură și tot odată răcorește.

  • talie elastică
  • terminațiile de jos se pot ajusta cu ajutorul șnurului
  • elemente reflectorizante
  • material confortabil de calitate
  • tratament general pe suprafață
  • buzunare practice

Specificaţii

Cod producător 2500364-855
Material 85% poliamidă, 15% elastan
Greutate 377 g/m²
Buzunare exterioare 6 (2x frontale, 2x laterale, 2x pe coapsă cu fermoar)
Tehnologie K-Stretch, DWR

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

54,99 Lei

ArcoreCIVET

589,99 Lei

KarposODLE

179,99 Lei(11%) de la 159,99 Lei

KarposRAPID GLOVE

de la 79,99 Lei

ArcoreKING

Produse alternative