Karpos BALLISTIC EVO W SHORT

Pantaloni scurți damă (2500683-108)

Produse alternative

Descriere

Karpos BALLISTIC EVO W SHORT

Pantaloni scurți de ciclism pentru femei BALLISTIC EVO W SHORT, sunt rezistenți, confortabili și elastici, adecvați pentru ture turistice solicitante și drumeții realizate pe jos. Răcoresc și oferă confort datorită inserțiilor extensibile pe ambele părți, proiectate din material Ripstop pentru libertate maximă de mișcare. Materialul S-Stretch cu tratament superior care ajută la respingerea apei și murdăriei de pe suprafața materialului, este rezistent și răcorește.

  • fermoar frontal pentru deschidere mai rapidă
  • clapă în interior
  • talie elastică și ajustabilă
  • elemente reflectorizante
  • fermoare YKK®

Specificaţii

Cod producător 2500683-108
Material 94% poliamidă, 6% poliuretan
Inserții 94% poliester, 6% elastan
Greutate 147 g/m²
Buzunare exterioare 2 frontale cu fermoar

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

22,99 Lei(21%) 17,99 Lei

HeadSOCKS YELLOW

179,99 Lei(11%) de la 159,99 Lei

KarposRAPID GLOVE

339,99 Lei

ArcoreINFLUX