MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

KARI TRAA SVALA LS

Bluză funcțională de damă (1116016350)

Ultimele produse din stoc

204,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
314,99 Lei   Economisiți: 110,00 Lei (34 %)
Cantitate

DE ACTUALITATE: Chiar și în această situație dificilă, echipa noastră face chiar maximum, dar este posibil să apară o mică întârziere la trimiterea comenzilor. Vă reamintim că, prin decizia Guvernului, magazinele Sportisimo sunt temporar închise și, în același timp, am luat măsuri stricte la procesarea comenzilor și la expedierea lor. Mai multe informații >

În lista de cumpărături

Descriere

KARI TRAA SVALA LS

Tricou sport funcțional de damă Kari Traa SVALA LS, cu mâneci lungi, ideal ca strat izolant sau ca prim rând de îmbrăcăminte în timpul antrenamentelor dificile. Este confecționat din material cu uscare rapidă pentru confort maxim.
  • material cu uscare rapidă
  • croială cu panouri
  • decolteu rotund

Specificaţii

Numărul articolului 1116016350
Cod producător 621793-EBO
Material 84 % poliester reciclat, 11 % elastan
Material 1 92 % poliester, 8 % elastan (elemente contrastante)
Greutate 150 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

369,99 Lei(35%) 239,99 Lei

KARI TRAAFLETTE LS

434,99 Lei(27%) 314,99 Lei

CraftMERINO 240 ZIP LS

479,99 Lei(30%) de la 334,99 Lei

KARI TRAAAKLE H/Z

349,99 Lei(34%) 229,99 Lei

KARI TRAATIKSE LS