MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

KARI TRAA RETT

Pantaloni damă (1227036964)

Descriere

KARI TRAA RETT

Pantalonii de damă Kari Traa RETT sunt stratul tehnic perfect pentru toate activitățile de iarnă. Pentru schi de fond, schi alpin, drumeții, peste tot vei aprecia combinația sofisticată a mai multor materiale și greutăți, printre care și lâna Merino. Toate acestea vor asigura confortul maxim chiar și pentru cel mai solicitant sport.

  • combinație de mai multe materiale și greutăți pentru un confort maxim
  • croială confortabilă
  • talie mai înaltă cu elastic mai lat
  • cusături contrastante

Specificaţii

Numărul articolului 1227036964
Cod producător 621747-GREYM
Material 88 % poliester, 12 % lână
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

594,99 Lei(37%) 369,99 Lei

KARI TRAALOKKE

499,99 Lei(26%) 369,99 Lei

KARI TRAARETT

584,99 Lei(36%) 369,99 Lei

MicoL/SLEEVES MOCK NECK SHIRT

464,99 Lei(30%) 324,99 Lei

SensorMERINO EXTREME

444,99 Lei(31%) 304,99 Lei

SensorMERINO EXTREME

389,99 Lei(24%) 294,99 Lei

IcebreakerOASIS LEGGINGS