Kappa LOGO ALETRID

Geacă de iarnă copii (1168017658)

Descriere

Kappa LOGO ALETRID

Geacă casual de iarnă pentru copii Kappa LOGO ALETRID cu glugă detașabilă. Umplutura din microfibre călduroase va încălzi eficient micii exploratori, inclusiv în zilele cu vreme mai rece. Buzunare practice pe părțile laterale în care vei putea păstra în siguranță obiectele de mici dimensiuni.

  • buzunare laterale
  • mâneci ajustabile cu benzi velcro
  • umplutură călduroasă din microfibre
  • logo Kappa brodat

Specificaţii

Cod producător 304VG40-A11
Material 100 % poliester
Croială regular
Glugă detașabilă

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 69,99 Lei

LewroNAVEA

69,99 Lei

LewroPERYS

17,99 Lei

LewroEROS

10,99 Lei

LewroARIADNA

Produse alternative

144,99 Lei

LewroLIBERTAD

179,99 Lei

LewroNAILA

144,99 Lei

LewroPAULI

144,99 Lei

LewroVERENA

229,99 Lei(34%) 149,99 Lei

HeadDOSS