Kama LYCRA

Căciulă de iarnă (1412167605)

În stoc - Informații despre livrare

109,99 Lei cu TVA

Cantitate
În lista de cumpărături

Descriere

Kama LYCRA

Căciulă de alergare Kama din material lycra. Bandă din frotir pe interior pentru evacuarea transpirației. Căciula este perforată pe interior în partea de sus pentru ventilație.
  • croială sportivă

Specificaţii

Numărul articolului 1412167605
Cod producător A87-110
Material Lacra, în interior Tecnopile
Tehnologie LYCRA®, TECNOPILE®

Tehnologii utilizate

LYCRA®

Material realizat din microfibra de poliamidă și fibre elastice Lycra disponibil de la compania Invista. Capacitatea remarcabilă a fibrei Lycra de a se întinde și de a reveni la starea ...

TECNOPILE®

TECNOPILE® PONTETORTO fleece este un produs al renumitului producător italian. Producția excelează prin cea mai bună calitate, ceea ce înseamnă un nivel ridicat de calitate al produselor finale. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

249,99 Lei(26%) 184,99 Lei

HeadMAURA

289,99 Lei(17%) 239,99 Lei

SwixTRAILS

404,99 Lei(39%) 244,99 Lei

O'NeillPM PISTE HOODIE FLEECE

129,99 Lei(26%) 94,99 Lei

ArcoreTAMPA