Kama CĂCIULĂ CU BROȘĂ DE CERB ST.ANTON

Căciulă de iarnă damă (AD109109)

Produse alternative

399,99 Lei(10%) 359,99 Lei

R-JETTOP FASHION ALPINKA

399,99 Lei(10%) 359,99 Lei

R-JETTOP FASHION JACAR

414,99 Lei(13%) 359,99 Lei

R-JETTOP FASHION EXCLUSIVE

399,99 Lei(27%) 289,99 Lei

R-JETTOP FASHION BASIC

Descriere

Kama CĂCIULĂ CU BROȘĂ DE CERB ST.ANTON

Prin colaborarea a două branduri cehești KAMA și DEERS a fost realizată noua colecție limitată de căciuli cu decorațiuni în formă de cerb. Prin această unire originală a fost conceput acest accesoriu modern, foarte elastic, care este tot odată funcțional. Căciula cu cerb numit St. Anton, se caracterizează prin nuanțele de culoare albă și gri și argintie. Interiorul este căptușit complet cu fleece moale. Model original, care se așează excelent pe cap și oferă confort termic și în cele mai reci condiții meteorologice. Firelee Schoeller care dispun de certificat ecologic Bluesign® sunt un bonus. Această căciulă este furnizată împreună cu pietre valoroase adăugate pentru înlocuire în caz de deteriorare sau cădere. O vei primi împreună în ambalaj cadou, împreună cu bijuterie. Fă-ți o bucurie cu această căciulă de brand Kama!
  • croială confortabilă
  • bandă din material fin fleece Tecnopile® în interior
  • ciucure detașabil din blană artificială
  • broșă detașabilă de brand Deers cu Swarovski elements
  • pietre Swarovski elements de schimb
  • manoperă de calitate
  • livrată în cutie cadou
  • produs fabricat în Republica Cehă

Specificaţii

Numărul articolului AD109109
Cod producător AD109109
Material 50% lână Merinos, 50% acril
Tehnologie Lână merino, SCHOELLER®, BLUESIGN®, TECNOPILE®

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

SCHOELLER®

Compania austriacă Schoeller AG este furnizorul exclusiv al fibrelor de marcă KAMA. Pentru produsele Kama sunt utilizate 3 tipuri de fibre. FLEUR -50/50 Merino lână/acrilat, HIGHWAY - 45/55 ...

BLUESIGN®

Produsele cu această denumire sunt realizate din fire Schoeller, care se supun unui mediu ecologic standard, independent, al textilului de tip Bluesign. Procesul de producție conform standardelor ...

TECNOPILE®

TECNOPILE® PONTETORTO fleece este un produs al renumitului producător italian. Producția excelează prin cea mai bună calitate, ceea ce înseamnă un nivel ridicat de calitate al produselor finale. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

199,99 Lei(50%) de la 99,99 Lei

O'NeillBW ENDLESS CHECK SCARF

669,99 Lei(19%) de la 539,99 Lei

Ice BugAVILA3 W

914,99 Lei(34%) 599,99 Lei

ColumbiaPONDERAY JACKET

309,99 Lei(24%) 234,99 Lei

HannahJEFRY

234,99 Lei(44%) 129,99 Lei

EtapeLISSA