Kama BANDEROLĂ MERINOS+WINDSTOPPER

Banderolă (1461016555)

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

99,99 Lei cu TVA

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Kama BANDEROLĂ MERINOS+WINDSTOPPER

Banderolă tricotată Kama CW10 cu model interesant, confecționată din amestec de fibre fine 50/50 Fine MERINOS lână/acril de la firma Schoeller. În interior dispune de bandă căptușită din poliester cu membrană laminată Windstopper SoftShell.
  • design elegant
  • material confortabil și funcțional
  • membrană rezistentă la vânt și respirabilă WINDSTOPPER®
  • fibrele îndeplinesc cele mai exigente standarde Bluesign
  • se poate spăla în mașina de spălat
  • produs fabricat în Republica Cehă

Specificaţii

Cod producător CW10-110
Material 50% lână Merinos, 50% acril
Căptușeala Winstopper® fleece
Membrană WINDSTOPPER® SoftShell
Greutate 68 g
Tehnologie Lână merino, BLUESIGN®, WINDSTOPPER® Softshell

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

BLUESIGN®

Produsele cu această denumire sunt realizate din fire Schoeller, care se supun unui mediu ecologic standard, independent, al textilului de tip Bluesign. Procesul de producție conform standardelor ...

WINDSTOPPER® Softshell

WINDSTOPPER® în varianta de realizare Softshell combină următoarele proprietăți – protecția împotriva vântului, respirabilitate, este hidrofug, rezistent la abraziune și elastic.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Kama BANDEROLĂ MERINOS+WINDSTOPPER

Preţ: 99,99 Lei