Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
17x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
K2

K2 Alexis X PRO

Role de damă Cod: 6920000013
Vândut
Descriere
Role fitness Inline de damă K2 cu roți cu diametrul de 84 mm și duritate de 80A. AcesteRole sunt concepute pentru skateri intermediari și ...
Descriere

K2 Alexis X PRO

Role fitness Inline de damă K2 cu roți cu diametrul de 84 mm și duritate de 80A. AcesteRole sunt concepute pentru skateri intermediari și avansați care și-au desăvârșit tehnica. Datorită durității roții de 80A, rolele pot absorbi vibrații suficiente și, astfel, să sporească confortul în timpul patinatului.


Vă recomandăm să măsurați lungimea piciorului în cm, piciorul trebuie să fie strâns în rolă. Nu este o problemă dacă rolele vă strâng puțin piciorul. Noile role K2 sunt un produs semifinisat. Datorită tehnologiei brevetate K2 Softboot, pantoful interior preia forma anatomică a piciorului după câteva utilizări și poate câștiga până la 1/2 de mărime din călcâi. Nu comandați rolele în funcție de mărimea normală a pantofilor, mărimea poate fi ușor diferită de la producător la producător.

Specificaţii

Rulmenți
ILQ 5
Cadru
Fitness HI-Low AL
Frână
da
Cod produs
6920000013
Codul furnizorului
3040101
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 17
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
K2