Joma

Joma SPIKES

Pantofi alergare

(138687)

Cod: 138687

fără evaluare 0x

Descriere

Joma SPIKES

Pantofii sport Joma SPIKES sunt concepuți pentru alergarea de cros și pentru distanțe de 5.000 și 10.000 de metri pe pistă. Sunt caracterizați de tăietură lejeră și greutate ușoară. Structura acestui pantof este realizată din TPU cu cusături lipite fără tiv, pentru a preveni frecarea și a promova lejeritatea. Include un sistem VTS care elimină transpirația și menține o temperatură constantă a piciorului. Croiala este foarte subțire, iar limba este concepută din microfibră cu perforații pentru o respirabilitate sporită. Călcâiul întărit cu sistemul FIX COUNTER, este alcătuit dintr-o parte exterioară din microfibră pentru o rezistență mai mare și un suport interior din PVC și spumă. Acest sistem oferă protecție și confort sporit datorită formei ergonomice. Talpa exterioară Skyfit este fabricată cu tehnologie EVA+ turnată, care contribuie la amortizare și absorbție mai bună a șocului, restabilind forma cu mai multă ușurință în timpul mersului. Talpa intermediară din phylon pe toată suprafața oferă amortizare și stabilitate. Talpa este fabricată din cauciuc ușor DIN-70 rezistent la abraziune, cu o inserție TPU în partea din față pentru o configurație cu 6 crampoane metalice care oferă mai multă aderență.
 • greutate redusă
 • croială îngustă
 • partea superioară fără cusături cu perforații
 • talpa intermediară din phylon pe toată suprafața oferă amortizare și stabilitate
 • talpă cu 6 crampoane metalice
 • crampoane: 6 mm - 9 mm

Specificaţii

Cod produs 138687
Codul furnizorului 6728 SPIKES
Față material sintetic, textil
Talpă intermediară phylon
Talpă Skyfit, EVA+
Suprafață atletism, cros
Greutate 176 g
Tehnologie EVA
Culoare Portocaliu, Mix, Galben

Tehnologii utilizate

EVA

Un material cu o structură poroasă caracterizat prin greutate foarte mică și proprietăți excelente de amortizare. EVA = Ethyl Vinyl Acetate.Cel mai răspândit material de încălțăminte și talpă.

Evaluări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Cum alegi mărimea

 

 

Alegerea corectă a mărimii este extrem de importantă când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. Mărimile pot varia de la producător la producător. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic și din acest motiv cel mai bine este să alegi mărimea în funcție de dimensiunea CM, ceea ce înseamnă lungime orientativă a piciorului exprimată în centimetri. Cu toate acestea, această cifră poate varia de la model la model.

 

 

CUM SE MĂSOARĂ CORECT PICIORUL
 
 

 

Produse aferente

59,99 Lei(8 %) 54,99 Lei
149,99 Lei(26 %) 109,99 Lei
34,99 Lei
69,99 Lei(28 %) 49,99 Lei
144,99 Lei(31 %) 99,99 Lei
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5