MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

JD BUG REASON

Trotinetă (REASON-U6A)

Produse alternative

359,99 Lei

ArcoreESC2.0T

549,99 Lei(34%) 359,99 Lei

ArcoreRUCKUS

249,99 Lei

ArcoreARCADE

329,99 Lei(12%) de la 289,99 Lei

ArcoreESC2.0V

244,99 Lei(34%) de la 159,99 Lei

ArcoreWAKS

1 499,00 Lei(40%) 889,99 Lei

StigaZAP TZ FREESTYLE

Descriere

JD BUG REASON

Trotinetă freestyle JD Bug REASON este proiectată pentru o gamă largă de utilizatori. Greutatea maximă admisiă este de 100 kg, acest fapt permite utilizarea ei de către o gamă largă de pesrsoane.

Specificaţii

Numărul articolului REASON-U6A
Cod producător REASON-U6A
Greutate 3.5 kg
Greutatea admisă 100 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 8:57 2. 3. 2020

  Anonim

  Nu se specifica in descriere ce inaltime are partea din fata a trotinetei(roata+ghidon). As vrea sa o cumpar dar risc sa fie prea mica pt baiat. Va rog sa imi spuneti daca aflati acesti detaliu.

  Reacţie

  • 9:45 4. 3. 2020

   SPORTISIMO (Gabriel)

   Bună ziua, singurele informații de care dispunem sunt oferite de către producător și se regăsesc pe pagina articolului,în desrierea acestuia. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.