Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Jack Wolfskin

Jack Wolfskin MOAB JAM PRO 24.5

Rucsac Cod: 155769
Vândut
Descriere
Moto pack Jack Wolfskin MOAB JAM PRO 24.5 este adecvat pentru turele de ciclism sau cu motoreta. Dispune de funcții specifice pentru ...
Descriere

Jack Wolfskin MOAB JAM PRO 24.5

Moto pack Jack Wolfskin MOAB JAM PRO 24.5 este adecvat pentru turele de ciclism sau cu motoreta. Dispune de funcții specifice pentru ciclism, cum sunt de exemplu, sistem spate cu ventilație foarte ridicată sau elemente reflectorizante de înaltă vizibilitate pe timp de seară, noapte sau ceață. Sistemul spate AEROSHAPE, are greutatea foarte redusă și este conceput astfel ca să ofere confortul și mobilitatea. Rucsacul este foarte apropiat de spate, fără a limita mișcarea. În timpul activităților intense, căptușeala și canalul central asigură respirabilitate necesară. Structura sistemului spate este realizată dint-o singură bucată și un alt avantaj al acestuia este că reduce la minimum deșeurile de fabricație. Materialul principal, plasa și căptușeala sunt complet reciclabile. Buzunarul din față dispune de compartiment de depozitare, în care se poate atașa scule și accesorii de ciclism și este echipat și cu suport pentru lumină LED sau pentru pompă. Are loc pentru sistemul de hidratare. Suportul pentru cască se află separat în față. Ca element de siguranță suplimentar, rucsacul este prevăzut cu detalii retro reflectorizante.
  • buzunarul principal are compartiment elastic, ceea ce ajută la extinderea volumului

Specificaţii

Material
1.Material exterior: 100% poliamidă; 2. material exterior: 75 % poiliamidă, 25 % elastan; material interior: 100 % poliester
Spate ventilat
da
Capac/Fermoar
fermoar
Număr de compartimente
3
Curele de compresie
da
Centură talie
da
Curea la piept
da
Lățime
32 cm
Înălțime
52.5 cm
Volum
24 l
Greutate
767 g
Cod produs
155769
Codul furnizorului
2010261_2222_OS
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Jack Wolfskin