Isostar BIDON BIO SUPERLOLI 800ML

Bidon sport ecologic (6752001044)

Descriere

Isostar BIDON BIO SUPERLOLI 800ML

Bidon sport ecologic Isostar BIDON BIO SUPERLOLI 800ML cu design reușit, adecvat pentru orice tip de sport, inclusiv pentru turism. Este adecvat pentru prepararea și transportul diferitelor băuturi. Produs original, potrivit atât pentru băuturile izotonice, cât și pentru băuturile dulci non-carbogazoase, apă și ceai. Înainte de prima utilizare, se recomandă spălarea sticlei cu apă potabilă, precum și după fiecare utilizare și se lasă să se usuce.
  • adecvat și pentru copii mici
  • îndeplinește cele mai înalte norme europene referitoare la siguranța alimentară
  • bidonul conține aditivi BIO pentru o mai bună degradare a plasticului
  • nu conține BPA - compus nociv eliberat în timpul fabricării materialelor plastice

Specificaţii

Numărul articolului 6752001044
Cod producător N228
Observații Băutura nu ar trebui să fie mai mult de 12 ore în bidon. Băutura poate avea o temperatură maximă de 40 de grade Celsius.
Volum 800 ml

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Isostar BIDON BIO SUPERLOLI 800ML

Preţ: 19,99 Lei