Instinct ULTRA SENSATION

Tricou de alergare bărbați (1382011545)

Descriere

Instinct ULTRA SENSATION

Tricou de alergare pentru bărbați Instinct ULTRA SENSATION cu manoperă de calitate. Este foarte funcțional și confortabil. Dispune de design îmbunătățit, de panouri laterale și de panouri pe partea din spate. Model original, perfect pentru uz de performanță. Este ideal pentru purtare în condiții cu vreme schimbătoare și altitudine schimbătoare. Confortul la purtare este garantat - în acest tricou nu îți va fi nici prea cald și nici frig.

 • mâneci scurte
 • panouri de ventilație pe lateral și în partea din spate
 • fermoar scurt
 • 2 buzunare la spate
 • evacuare revoluționară a transpirației
 • termoreglare optimă
 • confort maxim și moliciune
 • libertate de mișcare maximă
 • se așează excelent pe corp
 • tratament antibacterian
 • protecție UV50 împotriva razelor solare

Specificaţii

Numărul articolului 1382011545
Cod producător 3005-ULTRA

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Instinct ULTRA SENSATION

Preţ: 344,99 Lei