Instinct ICE SENSATION

Tricou de alergare bărbați (1382011547)

Descriere

Instinct ICE SENSATION

Tricou de alergare pentru bărbați Instinct ICE SENSATION cu manoperă de calitate. Este foarte funcțional și confortabil. Tricourile ICE SENSATION sunt concepute pentru a oferi confort maxim la purtare. Materialul folosit la fabricație combină fibrele unice din nailon "Nilit Breeze” cu fibre nou concepute pentru evacuare excelentă a căldurii și a transpirației spre exterior. Zonele individuale oferă ventilație optimă și răcorire. Model original, perfect pentru uz de performanță. Tricou realizat în variantă ideală pentru antrenamente sau competiții realizate în zilele fierbinți din perioada verii.

 • mâneci scurte
 • panouri de ventilație pe lateral și în partea din spate
 • fermoar scurt
 • 2 buzunare la spate
 • evacuare revoluționară a transpirației
 • termoreglare optimă
 • confort maxim și moliciune
 • libertate de mișcare maximă
 • se așează excelent pe corp, ca o a doua piele
 • tratament antibacterian
 • protecție UV50 împotriva razelor solare

Specificaţii

Cod producător 3009-ICE

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Instinct ICE SENSATION

Preţ: 334,99 Lei