Stimați clienți, Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Catolice, vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
7x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
INOV-8

INOV-8 F-LITE FLY G 295

Încălțăminte de alergare bărbați Cod: 126530
Vândut
Descriere
Noile materiale oferă noi posibilități. Ești deja foarte familiarizat cu canelurile îmbunătățite cu grafen care asigură un echilibru ...
Descriere

INOV-8 F-LITE FLY G 295

Noile materiale oferă noi posibilități. Ești deja foarte familiarizat cu canelurile îmbunătățite cu grafen care asigură un echilibru excelent între aderență și durabilitate. Acum începe o nouă eră. Era amortizării cu grafen. Pantofii de alergare pentru bărbați Inov-8 F-LITE FLY G 295 estompează granițele dintre alergarea pe șosea și antrenament. Spuma de amortizare îmbogățită cu grafen G-FLY beneficiază de toate avantajele acestui material premiat cu Nobel. Talpa intermediară are un drop de 8 milimetri și oferă 26 de milimetri pentru amortizarea sub călcâi. Acesta este un strat suficient de înalt pentru a oferi confortul necesar pentru antrenamente intense sau plimbări ușoare pe drumuri pavate. Dar, în același timp, această greutate permite o capacitate de reacție și o senzație perfectă, îmbunătățită de talpa exterioară hibridă. În cazul pantofilor F-LITE FLY nu se află caneluri clasice de cauciuc, ci o zonă de contact hibridă din cauciuc și spumă. Această talpă hibridă conferă pantofului flexibilitate deosebită, deoarece nu există nimic care să împiedice flexarea în absența cauciucului rigid. Aderența pe suprafețe asfaltate, pentru care este proiectat F-LITE FLY, este perfectă în condiții uscate și umede. Datorită prezenței grafenului, durabilitatea este nelimitată, egalând standardul încălțămintei pentru drumuri. Ca urmare, datorită materialelor și construcției folosite, F-LITE FLY este una dintre cele mai dinamice încălțăminte de pe piață, care va reacționa cu viteza luminii și precizie exelentă la cea mai mică mișcare a piciorului. Pantofii dispun de o parte superioară tricotată rezistentă și robustă. Partea superioară extinsă la nivelul calapodului numărul 4 (pe o scară de la 1 la 5, este a doua cea mai lată potrivire din cadrul Inov-8) este suficient de spațioasă pentru sportivii cu o formă mai lată a piciorului și evidențiază natura duală a modelului F-LITE FLY. Poți folosi acest pantof nu doar pentru alergare pe șosea, ci și pentru antrenamente intense în aer liber și în interior. Spre deosebire de pantofii de alergare clasici, modelul F-LITE FLY are o parte superioară cu o stabilitate laterală mai accentuată, asigurată de o structură tricotată mai robustă în jurul părții superioare. Aceștia oferă protecție împotriva apariției blisterelor. Piciorul nu se mișcă în pantof nici măcar în timpul schimbărilor intense de direcție și al exercițiilor dinamice, pe când în cazul alergării de anduranță nu veți observa nicio diferență față de un pantof de alergare clasic.

  • flexibilitate
  • universalitate
  • parte superioară rezistentă
  • stabilitate laterală

Specificaţii

Față
material tip plasă
Talpă intermediară
combinaţie de materiale amortizante
Talpă
cauciuc
Drop
8 mm
Înălțimea tălpii intermediare
26 mm călcâi/ 18 mm vârf
Suprafață
de teren
Utilizare
universală
Nivel de amortizare
mediu
Pronație
neutră
Bolta piciorului
normală
Rezistență la apă
nu
Cod produs
126530
Codul furnizorului
001054-RDBK-S-01
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 7
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
INOV-8
S-ar putea să îți placă