INOV-8

INOV-8 F-LITE FLY G 295

Încălțăminte de alergare bărbați

(126530)

Cod: 126530

fără evaluare 0x

Produse alternative

749,99 Lei(33 %) 499,99 Lei
809,99 Lei(24 %) 609,99 Lei
859,99 Lei(24 %) 649,99 Lei
809,99 Lei(40 %) 484,99 Lei
709,99 Lei(19 %) 569,99 Lei
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Descriere

INOV-8 F-LITE FLY G 295

Noile materiale oferă noi posibilități. Ești deja foarte familiarizat cu canelurile îmbunătățite cu grafen care asigură un echilibru excelent între aderență și durabilitate. Acum începe o nouă eră. Era amortizării cu grafen. Pantofii de alergare pentru bărbați Inov-8 F-LITE FLY G 295 estompează granițele dintre alergarea pe șosea și antrenament. Spuma de amortizare îmbogățită cu grafen G-FLY beneficiază de toate avantajele acestui material premiat cu Nobel. Talpa intermediară are un drop de 8 milimetri și oferă 26 de milimetri pentru amortizarea sub călcâi. Acesta este un strat suficient de înalt pentru a oferi confortul necesar pentru antrenamente intense sau plimbări ușoare pe drumuri pavate. Dar, în același timp, această greutate permite o capacitate de reacție și o senzație perfectă, îmbunătățită de talpa exterioară hibridă. În cazul pantofilor F-LITE FLY nu veți găsi caneluri clasice de cauciuc, ci o zonă de contact hibridă din cauciuc și spumă. Această talpă hibridă conferă pantofului flexibilitate deosebită, deoarece nu există nimic care să împiedice flexarea în absența cauciucului rigid. Aderența pe suprafețe asfaltate, pentru care este proiectat F-LITE FLY, este perfectă în condiții uscate și umede. Datorită prezenței grafenului, durabilitatea este nelimitată, egalând standardul încălțămintei pentru drumuri. Ca urmare, datorită materialelor și construcției folosite, F-LITE FLY este una dintre cele mai dinamice încălțăminte de pe piață, care va reacționa cu viteza luminii și precizie exelentă la cea mai mică mișcare a piciorului tău. Pantofii dispun de o parte superioară tricotată rezistentă și robustă. Partea superioară extinsă la nivelul calapodului numărul 4 (pe o scară de la 1 la 5, este a doua cea mai lată potrivire din cadrul Inov-8) este suficient de spațioasă pentru sportivii cu o formă mai lată a piciorului și evidențiază natura duală a modelului F-LITE FLY. Poți folosi acest pantof nu doar pentru alergare pe șosea, ci și pentru antrenamente intense în aer liber și în interior. Spre deosebire de pantofii de alergare clasici, modelul F-LITE FLY are o parte superioară cu o stabilitate laterală mai accentuată, asigurată de o structură tricotată mai robustă în jurul părții superioare. Aceștia oferă protecție împotriva apariției blisterelor. Piciorul nu se mișcă în pantof nici măcar în timpul schimbărilor intense de direcție și al exercițiilor dinamice, pe când în cazul alergării de anduranță nu veți observa nicio diferență față de un pantof de alergare clasic.

  • flexibilitate
  • universalitate
  • față rezistentă
  • stabilitate laterală

Specificaţii

Cod produs 126530
Codul furnizorului 001054-RDBK-S-01
Față material tip plasă
Talpă intermediară combinaţie de materiale amortizante
Talpă cauciuc
Drop 8 mm
Înălțimea tălpii intermediare 26 mm călcâi/ 18 mm vârf
Suprafață de teren
Utilizare universală
Nivel de amortizare mediu
Pronație neutră
Bolta piciorului normală
Rezistență la apă nu
Culoare Roșu, Negru

Evaluări

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

2 Evaluări

Mărime: 44.5 EU (11 US / 29 CM)
perfektně sedí na noze,mám pocit že při došlapu vás bota odráží vpřed do dalšího kroku
Petr
30.11.2022
Mărime: 45 EU (11.5 US / 29,5 CM)
Anonim
7.11.2022
* Produsul poate fi evaluat doar de utilizatorii care sunt înregistrați și au achiziționat produsul.

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Cum alegi mărimea

Alegerea mărimii potrivite este esențială atunci când cumperi încălțăminte. Dacă selectezi mărimea dorită, deasupra în paranteză se va afișa conversia mărimii în mai multe dimensiuni. În cazul în care conversia nu este disponibilă, îți recomandăm să alegi mărimea UE pe care o porți în mod normal. Dimensiunile pot varia de la un producător la altul. Din păcate nu există un tabel de mărimi unic.

 

 În cazul în care sunt indicate conversiile, este indicată verificarea dimensiunilor în CM (MP, JPN), care, pentru această marcă, indică LUNGIMEA ORIENTATIVĂ A TĂLPII pentru o dimensiune dată. Totuși, valorile pot varia de la un model la altul. Te rugăm să ai în vedere că branțul pot fi mai lung decât piciorul cu aproximativ 0,5 - 1,5 cm, în funcție de model.

 

Instrucțiuni pentru măsurarea tălpii

 

 

INOV-8 F-LITE FLY G 295

Preţ: 484,99 Lei