Icebreaker WMNS TECH TOP LS HZ

Tricou funcțional damă (100524F48)

Produse alternative

94,99 Lei 119,99 Lei

CraftMIX AND MATCH LS W

204,99 Lei 254,99 Lei

CraftWARM HALF POLO W

169,99 Lei 239,99 Lei (29 %)

Helly HansenHH ACTIVE FLOW GRAPHIC STRIPE LS W

144,99 Lei 189,99 Lei

CraftACTIVE COMFORT RN LS W

94,99 Lei 139,99 Lei (32 %)

SwixSTARX BODYW LS WOMEN

Descriere

Icebreaker WMNS TECH TOP LS HZ

Icebreaker WMNS TECH TOP LS HZ concepută din lână merinos, care este antibacteriană și reușește să elimine mirosurile neplăcute. Tricoul are proprietăți foarte bune de izolare termică și respirabilitate, ceea ce permite purtarea lui la orice activitate fizică. Dispune de guler pe gât și fermoar scurt. Mâneci cu orificii pentru degete; Materialul este foarte confortabil și are proprietăți de menținere a căldurii și î condiții cu umezeală. Cusăturile sunt plate ceea ce previne disconfortul.
  • material antibacterian Merinos
  • rezistent la mirosurile neplăcute
  • cusături plate
  • lâna are proprietăți de menţinere a căldurii chiar și în condiții cu umezeală
  • proprietăți foarte bune de izolare termică și respirabilitate
  • material călduros și confortabil
  • fermoar scurt
  • mâneci cu orificii pentru degete

Specificaţii

Cod producător 100524F48
Material lână merinos 100%
Tehnologie lână Merinos

Tehnologii utilizate

lână Merinos

Îmbrăcămintea Icebreaker poate fi purtată de una singură în vremea mai caldă și în condiții reci poate fii combinată cu alte straturi pentru a crea un sistem complex de îmbrăcăminte. 

Fibrele de lână fine și ondulate merinos, creează mai multe goluri de aer decât lână convențională și majoritatea celorlalte fibre de lână. Aerul conduce insuficient căldura și creșterea numărului de goluri de aer îmbunătățește capacitatea de a reține căldura corpului. Lâna merinos este caracterizată prin raportul excepțional dintre căldură și greutate, astfel este capabilă să absoarbă umiditatea din aer și să o transforme în căldură. 

Straturile merinos Icebreaker se îmbină unul într-altul ca și cum ar forma o piesă ușoară de îmbrăcăminte, astfel între fiecare strat este captat aerul și îmbrăcămintea este călduroasă la fel ca și un pulover mai gros, dar totuși la un volum mult mai mic. 

În anotimpul cald fibrele extrem de respirabile păstrează utilizatorul în mediu răcoros, deoarece evaporarea umezelii de la organism îndepărtează excesul de căldură. 

Îmbrăcămintea Icebreaker este mătăsoasă la atingere, poate fi spălată automat, rezistă mirosului, se usucă rapid, este extrem de respirabilă și reglează temperatura corpului în orice vreme și condiții.

Merinos este:

MOALE

Lâna tradițională produce iritație pe corp, deoarece are structura firului mai aspră, apăsând în piele. Firele Merinos sunt foarte moi si nu irită pe corp, eliminând senzațiile neplăcute de mâncărime.


CĂLDUROASĂ

În vremea rece Merinos folosește absorbția umidității din mediul înconjurător pentru a produce căldură (procedeul se numește „heat of sorption”). Datorită ondulării firele conțin milioane de bule de aer care păstrează perfect căldura.


RĂCOREȘTE

În vremea caldă păstrează Merinos pielea confortabilă datorită transportului rapid de umiditate de la piele spre suprafața țesăturii unde, datorită suprafețelor mari, se evaporă mult mai ușor. Pentru că Merinos este perfect respirabilă, vaporii de apă se elimină foarte ușor, iar voi vă mențineți în continuare uscați.


USCAREA

Merinos, folosind metoda fitilului, transportă umiditatea de la piele la suprafața materialului, unde se evaporă mai ușor. Firul poate absorbi până la 30% mai multă umiditate decât propria sa greutate, înainte de a se ajunge la senzația de disconfort datorită umidității. Lâna Merinos se usucă foarte repede, dar nu la fel de rapid ca țesăturile sintetice.


UȘOARĂ

Merinos are un raport excelent între greutate și izolație termică. Fibrele fine și ușoare vor oferi o căldură mai bună decât puloverul greu. Menținând în același timp un volum redus.


RESPIRABILĂ

Fibrele sintetice, umede, lasă pe piele senzația de umiditate, deoarece umiditatea se poate evacua doar prin găurile din țesătură. Fibrele Merinos respiră permanent și previn supraîncălzirea.


REZISTENȚĂ LA MIROS

Merinos rezistă mirosului neplăcut prin compoziția sa antibacteriană naturală. Poate fi prin urmare purtată zile, chiar săptămâni, fără spălare.


REZISTENȚĂ LA FOC

Lână este una din fibrele cele mai puțin inflamabile. Este în sine inflamabilă spre deosebire de cele sintetice nu se topește și nu aderă la piele. Cu îmbrăcămintea din lâna Merinos, sunteți lângă foc în siguranță.


UV PROTECȚIE

Merinos are UPF (Ultraviolet Protection Rating) cel puțin 50, care este considerată cea mai bună protecție împotriva razelor UV nocive. Merinos oferă un nivel mai ridicat de protecție decât cele mai multe fibre de bumbac și sintetice.


ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

Lâna Merinos este elastică se poate spăla la mașină și se usucă rapid (a nu se usca în uscător). A nu se călca.


ANTISTATIC

Merinos nu creează electricitate statică, ceea ce înseamnă că nu se agață incomod de corp.Evaluare

Evaluare în total

0

Evaluare produse

0
0
0
0
0

Aveți acest produs? Împărtășiți experiențele d-voastră!

Adaugă opinia

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Produse aferente

33,99 Lei 59,99 Lei (43 %)

SensorBLACK ACTIVE LENJERIE INTIMĂ

de la 64,99 Lei

KlimatexCOM1

84,99 Lei 169,99 Lei (50 %)

HeadAILA