Icebreaker WMNS TECH TOP LS HZ

Tricou funcțional damă (100524F48)

Produse alternative

154,99 Lei 269,99 Lei (42%)

CraftWARM HALF POLO W

Descriere

Icebreaker WMNS TECH TOP LS HZ

Icebreaker WMNS TECH TOP LS HZ concepută din lână merinos, care este antibacteriană și reușește să elimine mirosurile neplăcute. Tricoul are proprietăți foarte bune de izolare termică și respirabilitate, ceea ce permite purtarea lui la orice activitate fizică. Dispune de guler pe gât și fermoar scurt. Mâneci cu orificii pentru degete; Materialul este foarte confortabil și are proprietăți de menținere a căldurii și î condiții cu umezeală. Cusăturile sunt plate ceea ce previne disconfortul.
  • material antibacterian Merinos
  • rezistent la mirosurile neplăcute
  • cusături plate
  • lâna are proprietăți de menţinere a căldurii chiar și în condiții cu umezeală
  • proprietăți foarte bune de izolare termică și respirabilitate
  • material călduros și confortabil
  • fermoar scurt
  • mâneci cu orificii pentru degete

Specificaţii

Cod producător 100524F48
Material lână merinos 100%
Tehnologie Lână merinos

Tehnologii utilizate

Lână merinos

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 49,99 Lei 64,99 Lei (23%)

KlimatexCOM1