Icebreaker TECH LS HALF ZIP

Tricou bărbați (104372-402)

Vândut

359,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
524,99 Lei   Economisiți: 165,00 Lei (31 %)

Produse alternative

109,99 Lei(67%) 35,99 Lei

ALPINE PRORANDOM 2

124,99 Lei(16%) 104,99 Lei

KlimatexNADIN

139,99 Lei(14%) 119,99 Lei

ProgressST NDR

Descriere

Icebreaker TECH LS HALF ZIP

Tricou legendar de bărbați Icebreaker TECH LS HALF ZIP cu mâneci lungi și guler prevăzut cu fermoar, confecționat din lână Merinos de greutate mai mare. Reprezintă cel mai călduros strat de bază din oferta brandului. Mânecile și cusăturile offset de pe umeri sporesc confortul la purtarea rucsacului, spatele prelungit maximizează confortul la purtare. Articol vestimentar respirabil și rezistent la mirosuri neplăcute. Gulerul te va proteja eficient inclusiv în condiții cu vreme geroasă.
  • plăcut la atingere
  • respirabil
  • evacuează excesul de transpirație
  • rezistență la mirosurile neplăcute

Specificaţii

Numărul articolului 104372-402
Cod producător 104372-402
Material lână Merinos 100%
Greutate 260 g/m²
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.