Icebreaker TECH LITE SS SCOOP PATHS

Tricou de damă (1801000118)

Ultimele bucăți

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

269,99 Lei cu TVA

Preţ iniţial: 339,99 Lei   Economisiți: 70,00 Lei  (20 %)

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Icebreaker TECH LITE SS SCOOP PATHS

Tricou ultra-ușor de femei Icebreaker TECH LITE SS SCOOP PATHS, confecționat din lână foarte fină și moale Merinos, adecvat pentru purtare zilnică pe tot parcursul anului. Dispune de aspect excepțional. Mai mult de atât este foarte respirabil, se usucă rapid și este rezistent la mirosuri neplăcute. Croiala mai lată îți va oferi confort și imprimeul unic te va surprinde încă de la prima vedere.

  • manoperă de calitate
  • uscare rapidă
  • respirabil
  • imprimeu

Specificaţii

Cod producător 104160601
Material 87% lână Merinos, 13% nailon
Greutate 150 g/m²
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

139,99 Lei(46%) 74,99 Lei

HeadBETH

269,99 Lei(33%) 179,99 Lei

HannahDABRIA

554,99 Lei(38%) 339,99 Lei

MerrellALL OUT BLAZE AERO SPORT