Icebreaker TECH LITE SS CREWE HARD RAIN

Tricou de bărbați (104127401)

Produse alternative

Descriere

Icebreaker TECH LITE SS CREWE HARD RAIN

Tricou de bărbați Icebreaker TECH LITE SS CREWE HARD RAIN, adecvat pentru purtare zilnică pe tot parcursul anului, confecționat din lână Merinos foarte fină și moale și din Nailon. Dispune de aspect excepțional. Mai mult de atât este foarte respirabil, se usucă rapid și este rezistent la mirosuri neplăcute. Imprimeul clasic crește atractivitatea acestui model.

  • manoperă de calitate
  • uscare rapidă
  • respirabil
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Cod producător 104127401
Material 87% lână Merinos, 13% nailon
Greutate 150 g/m²
Tehnologie Lână merinos

Tehnologii utilizate

Lână merinos

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

de la 104,99 Lei 174,99 Lei (40%)

HannahMOLD II

134,99 Lei 154,99 Lei (12%)

WillardDONATO

414,99 Lei 649,99 Lei (36%)

MerrellMOAB 2 GTX

135,99 Lei 169,99 Lei (20%)

CrossroadAIRSOFT 35