Icebreaker TECH LITE SS CREWE CORONET PEAK

Tricou funcțional de bărbați (1801000142)

Descriere

Icebreaker TECH LITE SS CREWE CORONET PEAK

Tricou funcțional de bărbați Icebreaker TECH LITE SS CREWE CORONET PEAK, confecționat din lână ușoară Merinos, cu conținut de nailon, care crește rezistența în timp a acestui material. Datorită tehnologiei Corespun este foarte confortabil în contact cu pielea. Imprimeul original te va impresiona și te va evidenția în mulțime. Model original, adecvat pentru diferite activități sportive și purtare zilnică.
  • plăcut la atingere
  • respirabili
  • evacuează excesul de transpirație
  • rezistență la mirosurile neplăcute
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Numărul articolului 1801000142
Cod producător 104577-001
Material 87% lână Merinos, 13% nailon
Greutate 150 g/m²
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

379,99 Lei(23%) 289,99 Lei

IcebreakerSPHERE LS CREWE

289,99 Lei(18%) 234,99 Lei

IcebreakerSPECTOR SS CREWE

Icebreaker TECH LITE SS CREWE CORONET PEAK

Preţ: 269,99 Lei