Icebreaker TECH LITE SS CREWE CADENCE

Tricou de bărbați (1801000115)

Descriere

Icebreaker TECH LITE SS CREWE CADENCE

Tricou de bărbați Icebreaker TECH LITE SS CREWE CADENCE, adecvat pentru purtare zilnică la job sau drumeții pe întreaga durată a anului. Este confecționat din lână Merinos foarte moale și fină care oferă confort sporit pe întreaga durată de purtare. Dispune de aspect excepțional. Mai mult de atât este foarte respirabil, se usucă rapid și este rezistent la mirosuri neplăcute. Toți bikerii vor aprecia cu siguranță imprimeul original.

  • manoperă de calitate
  • uscare rapidă
  • respirabil
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Cod producător 104134001
Material 87% lână Merinos, 13% nailon
Greutate 150 g/m²
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

344,99 Lei(20%) 274,99 Lei

MalojaBENEDICTM.SHIRT NOS

89,99 Lei(22%) 69,99 Lei

ProgressOS WABI KARABINA

384,99 Lei(37%) 239,99 Lei

Helly HansenLIFA MERINO CREW

349,99 Lei(21%) 274,99 Lei

IcebreakerTECH LITE SS CREWE LINEWORK

349,99 Lei(24%) de la 264,99 Lei

IcebreakerTECH LITE SS CREWE CORONET PEAK

Icebreaker TECH LITE SS CREWE CADENCE

Preţ: 239,99 Lei