Icebreaker SIREN TANK

Maiou de femei din merinos (1808000033)

Descriere

Icebreaker SIREN TANK

Maiou de femei Icebreaker SIREN TANK, confecţionat din material ușor compus din lână Merinos, nailon și fibre Lykra®. Este un maieu original foarte plăcut la atingere, respirabil și incredibil de confortabil. Adecvat atât pentru purtare la drumeții în zilele de vară, cât și ca strat termic în zilele cu temperaturi scăzute.
  • material plăcut la atingere
  • foarte respirabil
  • evacuează excesul de transpirație
  • rezistență la mirosurile neplăcute

Specificaţii

Numărul articolului 1808000033
Cod producător 103213004
Material 83 % lână Merino, 12 % nailon, 5 % elastan
Greutate 150 g/m²
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

79,99 Lei(25%) 59,99 Lei

FitforceRAPHA

229,99 Lei(28%) 164,99 Lei

ReebokFLEXAGON ENERGY TR W

74,99 Lei

PumaLIGA CAP