Icebreaker OASIS LEGGINGS

Lenjerie funcțională damă (1817000086)

Descriere

Icebreaker OASIS LEGGINGS

Pantaloni funcționali de femei Icebreaker OASIS LEGGINGS, sunt călduroși și respirabili. Elasticul mai lat din talie și cusăturile plate sporesc confortul la purtare. Model original, rezistent la mirosuri neplăcute mai ales datorită lânii Merino. Un partener ideal pentru zilele de iarnă.
  • plăcuți la atingere
  • respirabili
  • evacuează excesul de transpirație
  • rezistență la mirosurile neplăcute
  • manoperă de calitate

Specificaţii

Numărul articolului 1817000086
Cod producător 104383-001
Material lână Merinos 100%
Greutate 200 g/m²
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

499,99 Lei(26%) 369,99 Lei

KARI TRAARETT

444,99 Lei(31%) 304,99 Lei

SensorMERINO EXTREME

424,99 Lei(17%) 349,99 Lei

DevoldWOOL MESH WOMAN HALF ZIP NECK

409,99 Lei(46%) 219,99 Lei

ColumbiaTITANIUM OH3D KNIT CREWW TOP