Icebreaker HIKE MEDIUM CREW

Șosete sport (1379000593)

Descriere

Icebreaker HIKE MEDIUM CREW

Șosete Icebreaker HIKE MEDIUM CREW, ideale pentru purtare pe întreaga durată a zilei. Dispun de greutate mai redusă, croială anatomică și de întărire în zona vârfului și călcâiului. De confortul tău la purtare va avea grijă capitonarea completă. Model călduros, respirabil și rezistent la mirosuri neplăcute.
  • plăcute la atingere
  • respirabile
  • evacuează excesul de transpirație
  • rezistență la mirosurile neplăcute

Specificaţii

Cod producător 101278-002
Material 65% lână Merinos, 33% nailon, 2% elastan
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

249,99 Lei(48%) 129,99 Lei

LottoTITUS

324,99 Lei(32%) 219,99 Lei

Icebreaker175 EVERYDAY SS CREWE

434,99 Lei(42%) 249,99 Lei

ColumbiaADVENTURE HIKING PANT

119,99 Lei(16%) 99,99 Lei

WillardEVITA

Produse alternative